Au apărut primii nori deasupra OȚELULUI. Ostilitate față de conducere din partea suporterilor
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

Au apărut primii nori deasupra OȚELULUI. Ostilitate față de conducere din partea suporterilor
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Oțelul, echipa renăscută de suporteri, a ajuns la primul moment conflictual între fani și conducerea clubului, la mai puțin de o lună de când totul părea roz și se sărbătorea împreună prima promovare, cea în liga a treia. La reunirea lotului, prezenţa în tribune a fost destul de redusă, iar nucleul suporterilor şi-a manifestat nemulţumirea faţă de despărţirea de antrenorul Stelian Bordieanu.

S-a scandat numele acestuia şi s-a afişat un banner prin care au arătat că nu cred explicaţia conducerii, că pretenţiile financiare ale tehnicianului au fost prea mari şi au dus la neprelungirea contractului: „Nu banii au sta la baza acestei idei, cum nici Stelică nu ne-a lăsat pentru ei”.

A urmat un alt banner, cu un mesaj ameninţător: „Nu transformaţi clubul în afacerea voastră, că muriţi de mâna noastră”. Apoi, protestul a continuat prin plecarea din stadion. Marius Cosoreanu, director general al Suporter Club Oţelul, speră să fi fost doar o neînţelegere. „Şi noi suntem supăraţi, ne pare rău că Stelică Bordieanu a ales să nu continue. Chiar nu am putut face nimic, pentru că ar fi însemnat să nu respectăm regulile stabilite de la bun început, valabile pentru oricine din club. Poate a fost o neînţelegere din partea suporterilor”.

Antrenamentul a fost condus de Eugen Baştină şi noul preparator fizic al echipei, Alexandru Ciobanu, în timp ce directorul sportiv Sorin Haraga, anunţat iniţial ca antrenor interimar, a spus că aceasta va fi conducerea tehnică până la instalarea unui nou antrenor principal, care se speră a se produce până la sfârşitul săptămânii.

La acest prim antrenament, au participat 30 de jucători, cu multe noutăţi, printre care şi Adrian Sălăgeanu, campion cu Oţelul în 2011:

Portari - Vlasie, Măstăcan, Enache, Văcaru;

Fundași - Ciurea, Scutaru, L. Radu, R. Codreanu, Manău, Cristof, Sălăgeanu, S. Răducu, R. Oprea, Crihană;

Mijlocași - Tudosă, Năpîrlică, I. Codreanu, R. Gheorghe, Chebac, Stoian, Moise, Bârlădeanu, V. Alexandru, Gohoreanu;

Atacanți - A. Frunză, Pavel, Perju, Bahnașu, Muscă, Cârjan.

A lipsit Silviu Ilie, motivul nefiind cunoscut de directorul sportiv Sorin Haraga.

Citit 12757 ori Ultima modificare Marți, 18 Iulie 2017 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.