Jocurile Francofoniei | România, primele meciuri pe Coasta de Fildeş

Jocurile Francofoniei | România, primele meciuri pe Coasta de Fildeş
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cea de-a opta ediţie a Jocurilor Francofoniei a debutat ieri, în Abidjan (Coasta de Fildeş), cu turneul de fotbal. România este reprezentată de 57 de sportivi, de la şase discipline, Galaţiul având în lot trei sportivi: baschetbalistele Teodora Neagu (formată la Galaţi) şi Alexandra Dumitrache (ce a evoluat sezonul trecut la Phoenix), respectiv luptătoarea Cătălina Axente (CSM Dunărea).

Conform programului organizatorilor, astăzi se vor disputa primele meciuri din cadrul turneului de baschet feminin, unde sunt prezente 16 echipe, împărţite în patru grupe. Reprezentativa României (antrenori Dragan Petricevic şi Miljan Medved) va juca în prima fază în Grupa A, alături de Camerun, Canada (Quebec) şi Tunisia, după următorul program: astăzi (ora 16,30),  duminică (21,00) cu reprezentativa Quebecului, iar luni (ora 23.15) cu cea a Tunisiei.

După o zi de pauză, primele două clasate din grupă vor continua cursa pentru medalii, meciurile eliminatorii urmând să se desfăşoare în perioada 26-29 iulie.   

Tot de astăzi se vor desfăşura şi meciurile la lupte libere, unde Cătălina Axente (antrenor Dumitru Buleandră) va participa la categoria 78 kg.

Citit 1158 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2017 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.