OȚELUL a învins pe Steaua, dar antrenorul Băncilă e nemulţumit

OȚELUL a învins pe Steaua, dar antrenorul Băncilă e nemulţumit
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a jucat, astăzi, primul meci amical din perioada de pregătire pentru campionatul Ligii a III-a, cu CSA Steaua, pe care l-a câştigat după loviturile de departajare.

Oţelul se află la Braşov, unde participă la un turneu organizat de Steagu Roşu, pe care l-a deschis cu un joc în compania noii echipe CSA Steaua, disputat pe stadionul Metrom, astăzi, la prânz. Echipa gălăţeană a început binişor partida, a ajuns să conducă cu 2-0, prin golurile marcate de Bahnaşu şi Alexandru Vasile, dar obişnuitele 90 de minute s-au încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru desemnarea formaţiei care astăzi va juca finala mare a turneului, s-a sărit peste reprizele de prelungiri şi s-a trecut direct la loviturile de departajare, unde Oţelul s-a impus cu 4-2. Au marcat pentru Oţelul, de la 11 metri, Bârlădeanu, Ciurea, Ruben Silvestre şi Ionuţ Codreanu. Portarul Vlasie a apărat la una din execuţiile steliştilor, o alta fiind trimisă peste poartă.

Damian Băncilă, antrenorul principal al SC Oţelul, a folosit două formule de echipă total diferite pentru fiecare repriză. În prima parte au jucat Vădeanu - Agache, Maftei, Silviu Ilie, Sebastian - Al. Vasile, Chebac, Crihană - Stoian, Muscă, Bahnaşu. După pauză, Oţelul a avut componenţa: Vlasie - Chiriac, Oprea, Ţăranu, Ciurea - I. Codreanu, Istrate - Bârlădeanu, Cârlig, Perju - Pavel (Silvestre).

După acest prim joc test, antrenorul Băncilă s-a declarat destul de nemulţumit de potenţialul echipei. “Nu am cum să fiu mulţumit la ce am arătat în acest meci. În prima repriză au fost momente bune, dar şi mai puţin bune. În ceea ce priveşte echipa folosită în repriza a doua, sunt total nemulţumit. Distanţa faţă de ce ne dorim, primul loc în liga a treia, promovare, este în acest moment foarte mare. Mai avem cam trei săptămâni la dispoziţie pentru a o recupera, cu foarte multă muncă şi încă câţiva jucători se poate reuşi”, a spus Băncilă.

În ceea ce-l priveşte pe cel mai recent jucător transferat, portughezul Ruben Silvestre, antrenorul gălăţean spune că prima impresie este una bună. “El vine după o accidentare şi de aceea l-am utilizat doar în ultimele 15 minute. Nu s-a mişcat rău, are calităţi şi talie bună”, a adăugat Băncilă.

În finala patrulaterului memorial “Nicolae Pescaru”, Oţelul va întâlni, mâine (ora 11.30), învingătoarea meciului ce urmează să se joace în această seară, dintre Petrolul Ploieşti şi Steagu Roşu Braşov.

În jocul de mâine, la Oţelul va juca şi Adrian Sălăgeanu, campionul din 2011 urmând să alăture în aceată seară lotului gălăţean aflat în Braşov.

Citit 4721 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2017 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.