UPDATE / Tecău și Rojer joacă finala US Open în această seară

UPDATE / Tecău și Rojer joacă finala US Open în această seară
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

UPDATE: În finala de dublu, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez, vineri, de la ora 19.00 (televizare în direct Eurosport).

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat în finala probei masculine de dublu în turneul de tenis US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce au învins, joi, în penultimul act, liderii clasamentului mondial la dublu, Henri Kontinen (Finlanda) şi John Peers (Australia), cu 1-6, 7-6 (5), 7-5, la arenele Flushing Meadows din New York.

Finala de la US Open este o premieră atât pentru Tecău, cât și pentru Rojer, până acum cei doi având cel mai bun rezultat la New York sferturile de finală: Tecău (2011, 2015), Rojer (2013, 2015). Cei doi au un singur titlu de Mare Șlem în palmares, în 2015, la Wimbledon.

Horia Tecău este calificat și în semifinalele probei de dublu mixt la US Open, alături de jucătoarea americană CoCo Vandeweghe, urmând să joace contra perechii Martina Hingis (Elveția)/Jamie Murray (Marea Britanie).

Pentru român este a 51-a finală de dublu pe care o va disputata în carieră. Tecău și Rojer au trei titluri în acest an, la Dubai, Geneva și Winston-Salem.

 

 

Citit 898 ori Ultima modificare Vineri, 08 Septembrie 2017 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.