FOTBAL FEMININ | Start spre promovare, cu patru goluri marcate

FOTBAL FEMININ | Start spre promovare, cu patru goluri marcate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipele de fotbal feminin din eşalonul al doilea au început noul sezon, fetele de la FC Universitatea Galaţi jucând în deplasare, la Onix Rm. Sărat. Gălăţencele s-au impus la un scor destul de clar: 4-1 (1-0). Deşi este vorba despre o nou-promovată, gazdele au dat o replică dârză pe parcursul întregii partide, desprinderea având loc spre finalul jocului. De notat că la oaspete nu a evoluat jucătoarea moldoveancă Dumitriţa Prisăcari, aflată la selecţionata ţării sale, pentru meciuri din preliminariile Campionatului European.

Golurile învingătoarei au fost marcate de Loredana Nica (min. 38 şi 90+2), ambele din lovituri libere, şi Nicoleta Bucur (min. 88 şi 90). Stafful tehnic, format din Alexandru Caracaş, Gabriel Călinescu şi Mihai Ciobanu, a început partida cu următorul „unsprezece”: Roxana Pazargic - Irina Ivan, Alexandra Ivan, Valentina Ivan, Elena Ivan - Mădălina Sfinteş, Loredana Nica, Laura Pamfile - Monica Benţoiu, Maria Stamate - Carmen Marcu. Au mai jucat: Nicoleata Bucur, Roxana Ioan, Georgiana Bobocea şi Andreea Surcică.

Se remarcă faptul că întreaga linia defensivă a echipei gălăţene a fost una "de familie", formată din surorile Ivan.

Formaţia gălăţeană are ca obiectiv primul loc, implicit promovarea în eşalonul de elită, ca obiectiv intermediar dorindu-se încheierea turului cu punctaj maxim. "Am obţinut trei din cele 21 de puncte pe care ni le-am propus la sfârşitul turului. Următorul meci sunt sigur că va fi mai bun din toate punctele de vedere, fetele muncesc mult pentru asta", a spus Gabriel Călinescu.

Următorul meci este programat pe 1 octombrie, acasă, cu Armonia Dolheşti. Duminica viitoare, va intra în competiţie şi echipa a doua a FC Universitatea, care va juca pe teren propriu cu echipa a treia a clubului Real Craiova, în Liga a III-a.

Citit 1169 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2017 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.