FOTBAL DE CARITATE | Oţelul, alături de suporteri

FOTBAL DE CARITATE | Oţelul, alături de suporteri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Suporter Club Oţelul, continuatoarea morală a campioanei din 2011, încearcă să întoarcă privirea spre comunitate şi pe lângă un fotbal de calitate, arătat pe teren, vrea să dea dovadă şi de un "fotbal de caritate".

Unul dintre primele cazuri susţinute de Oţelul este cel al lui Nicolas Valentin Cristea, în vârstă de 12 ani, component al grupei 2005 a SC Oţelul Galaţi. Acesta a suferit, în urmă cu câteva luni, un grav accident de maşină, în urma căruia a rămas cu o semipareză pe partea dreaptă a corpului. Nicolas urmează un tratament de specialitate, medicii cred cu tărie în recuperarea sa completă, însă pentru a reuşi asta are nevoie şi de sprijinul publicului. Juniorul Oţelului trebuie să continue procesul de recuperare pe care îl desfăşoară atât la Galaţi, cât şi la Bucureşti, iar pe lângă cheltuielile curente legate de tratament, are nevoie şi de orteză pentru mână, dar şi de alte materiale ce îl pot ajuta să îşi revină cât mai curând.

SC Oţelul Galaţi va reactiva urna mobilă la partida de sâmbătă cu KSE Tg. Secuiesc, ce va începe de la ora 15,00, iar toate veniturile generate de donaţiile suporterilor vor fi direcţionate către Nicolas. În plus, toţi cei care doresc să se implice o pot face şi prin donaţii la magazinul oficial al clubului, dar şi în conturile clubului, deschise la BRD: RO59BRDE180SV07675471800 în RON şi RO55BRDE180SV07675551800 în Euro. Pentru donaţii sau alte detalii despre caz, persoana de contact: Sorin Cristea (telefon: 0743.471.335).

Totodată, Peluza Nord susţine cazul lui Daniel Mihai Cucu, un suporter al formaţiei Dinamo Bucureşti şi al echipei naţionale a României. La doar 34 ani, acesta a fost diagnosticat cu cancer, iar boala i-a afectat mare parte din organele interne. Fanii Oţelului vor pune o cutie de donaţii la intrarea în Peluza Nord, iar toate încasările din biletele din sectorul respectiv vor fi direcţionate către Daniel Cucu.

Sursa foto: ascotelul.ro

Citit 2637 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2017 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.