A demarat procedura de achiziţie a CORVETELOR
Foto: Damen

A demarat procedura de achiziţie a CORVETELOR
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării Naţionale a iniţiat, joi, procedura specifică de achiziţie pentru atribuirea acordului-cadru de furnizare a produsului "corvetă multifuncţională", informează MApN.

În februarie, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care Armata poate demara achiziţia a patru corvete mutifuncţionale şi modernizarea celor două fregate tip T22R din dotarea Forţelor Navale. Valoarea totală a proiectului de investiţii este de circa 1,6 miliarde de euro, inclusiv TVA, şi presupune construirea într-un interval de şapte ani a celor patru corvete, într-un şantier naval din România, prima urmând a fi livrată după trei ani, potrivit Hotnews.

Anunţul de participare şi documentaţia de atribuire pentru această procedura au fost publicate pe pagină de internet a Companiei Naţionale Romtehnica SA.

MApN notează că procedura specifică de achiziţie este bazată pe competiţie şi se va finaliza prin semnarea unui acord-cadru pentru furnizarea produselor şi serviciilor aferente Programului esenţial de înzestrare "Corvetă multifuncţională".

Citit 2268 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2018 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.