Mitingul PSD s-a încheiat cu discursul lui Dragnea (FOTO și VIDEO)
Foto: Valentin Chiţu

Mitingul PSD s-a încheiat cu discursul lui Dragnea (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

Membrii şi simpatizanţii PSD s-au adunat în această seară în Piaţa Victoriei. Social-democraţii au adus oameni din toate colțurile țării în Bucureşti, cu scopul de a realiza cel mai mare miting făcut de un partid politic după revoluție. 

Piaţa Victoriei a suferit transformări pentru mitingul PSD. A fost aranjată o scenă pe care liderii politici au rostit discursuri, iar parcarea a dispărut. Resursele necesare pentru acest miting au fost uriaşe. În timpul evenimentelor mai multe artere importante din Bucureşti au fost blocate. 

„MITING PENTRU DEMOCRAŢIE” şi  „Prosperitate, NU Securitate!” scria pe invitațiile din cutiile poștale. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a spus, sâmbătă, celor prezenți la mitingul din Piața Victoriei, că a ales culoarea albă pentru că albul simbolizează curățenia, iar ei curăță țară ”de mizeria împrăștiată de șobolani”. ”Dacă vor continuă să își bată joc de drepturile și libertățile acestui popor, românii vor veni din nou, mai mulți”, a adăugat acesta.

În timpul discursului lui Liviu Dragnea, pe clădirea Guvernul, în fața manifestanților a fost proiectat mesajul #REZIST.

Citit 6064 ori Ultima modificare Luni, 11 Iunie 2018 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.