Modificări importante în circulaţia trenurilor de Galaţi

Modificări importante în circulaţia trenurilor de Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Între 29 octombrie şi 19 noiembrie, ca urmare a lucrărilor efectuate în stația Galați, unele dintre trenurile CFR vor pleca mai devreme cu aproximativ 40 de minute, iar altele vor ajunge cu aproximativ 40 de minute mai târziu. Gălăţenii care şi-au achiziţionat anticipat bilete în această perioadă ar trebui să contacteze personalul staţiei Galați pentru mai multe detalii, ca să nu aibă surpriza ca, atunci când ajung în gară, să constate că trenul lor a plecat deja.

Conform reprezentanţilor CFR Galaţi, lucrările au loc în intrarea din staţia Galaţi, la dispozitivele de linie şi la firul de contact. „Problema mare este că trenurile vor pleca mai devreme, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum”, ne-au spus aceştia. Cele 40 de minute în plus sunt necesare pentru manevrele care vor fi efectuate în staţia Galaţi-Brateş, pe unde vor fi trecute obligatoriu aceste trenuri.

Vizate de aceste modificări în orele de plecare/sosire sunt trenurile spre şi dinspre Bucureşti Nord, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Mărăşeşti, Buzău, Adjud şi Făurei.

Citit 4945 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 00:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.