Beretta va produce arme în România

Beretta va produce arme în România

Arme Beretta Ministerul Economiei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Economiei şi producătorul italian de armament Beretta au semnat, luni, 10 iunie 2019, un protocol pentru înfiinţarea unei societăţi care ar putea produce o armă de asalt, la uzina de la Plopeni.

Producţia ar putea începe peste şase luni, iar în primă fază vor fi angajate 50 de persoane, urmând să se ajungă la circa 150 de noi angajaţi.

La semnarea memorandumului, a participat şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, care a precizat că armata română a testat şi a fost mulţumită de armamentul care se va produce la Plopeni.

Citit 396 ori Ultima modificare Luni, 10 Iunie 2019 16:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro