Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Jandarmeria Română a lansat o licitaţie pentru cumpărarea a maximum 1.600 de pistoale, în vederea dotării personalului din structurile de acţiuni speciale şi antiteroriste.

„Armamentul aflat în dotare este, în mare parte, uzat moral şi fizic, putând pune în pericol atât utilizatorul cât şi terţele persoane. Tipul procedurii va fi licitaţie restrânsă (accelerată)”, se arată în anunţul Jandarmeriei.

Valoarea totală estimată este de 4.033.600 de lei.

Citit 532 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2019 01:00

1 comentariu

  • postat de IC Marți, 11 Iunie 2019 04:47 86.124.201.*** Link la comentariu
    0
    2

    Ei cumpara pistoale si politia nu ? Lupta anti -tero (parca alte structuri se ocupa cu asa ceva )poate "antitero" tip 10 august 2018 ? Nu sunt urmasi trupelor de securitate comuniste ? Eu credeam ca vor fi desfiintate si facuta o politie puternica sau ca vor fi reformate din radacini ...................fara cocosi si alte lighione-n pijamale........

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro