STS a cumpărat maşini de 7,5 milioane de lei
Foto: Internet

STS a cumpărat maşini de 7,5 milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a făcut achiziţii de aproximativ 19 milioane de lei în ultima săptămână. Printre achiziţii se numără telefoane, cartuşe de imprimante şi echipamente de recunoaştere optică. STS a cumpărat în luna mai şi maşini de teren şi utilitare de 7,5 milioane lei. Contractele au fost încheiate pentru terminale telefonice inteligente (2 milioane de lei), cartuşe de imprimantă (6,9 milioane de lei) "pentru eficientizarea activităţii personalului STS şi a fluxurilor de lucru interne" şi echipamente de recunoaştere optică (10 milioane de lei), potrivit datelor introduse în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Acordul-cadru pentru echipamentele achiziţionate are o durată de 24 de luni, iar finanţarea provine din fonduri bugetare.

În luna mai, STS a mai achiziţionat autoutilitare şi autovehicule de teren în valoare de 7,5 milioane de lei, "necesare pentru înlocuirea vehiculelor vechi şi completare deficitului", aşa cum se arată în acordul-cadru publicat pe SEAP.

Totodată, STS a efectuat lucrări de construcţie pentru un centru de date cu rol de "disaster recovery", în valoare de 26,4 milioane de lei.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a avut un buget de 608 de milioane de lei pentru anul 2019, din care 320 de milioane reprezintă cheltuieli de personal, conform datelor de pe site-ul insituţiei.

Citit 1220 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.