Regizorul Ducu Darie a murit la 60 de ani
Foto: radioromaniacultural.ro

Regizorul Ducu Darie a murit la 60 de ani
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Regizorul Alexandru (Ducu) Darie, directorul general al Teatrului Bulandra din Bucureşti, a murit la vârsta de 60 de ani, a confirmat pentru Mediafax conducerea instituţiei. Vestea a fost confirmată şi de actriţa Anca Pandrea, mama sa vitregă.

"M-a sunat familia să mă anunţe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital şi nici la înmormântare nu voi merge. După Iura (moartea lui Iurie Darie, tată lui Alexandru Darie), nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înţelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul ce celalalt. Dumnezeul să-l odihnească!", a mai spus actriţa.

La sfârşitul săptămânii trecute, conducerea teatrului a declarat pentru Mediafax că regizorul Alexandru Darie era internat în stare gravă la Spitalul Fundeni din Bucureşti, sub stricta supraveghere a medicilor. Regizorul în vârstă de 60 de ani a fost diagnosticat cu ciroză în urmă cu mai mulţi ani, dar, în ultima vreme, starea sa de sănătate s-ar fi agravat şi, în prezent, s-ar afla pe lista de transplant hepatic.

Alexandru (Ducu) Darie, fiul regretatului actor Iurie Darie şi al actriţei Consuela Roşu, este unul dintre cei mai cunoscuţi regizori de teatru români, care a montat numeroase spectacole, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Citit 1122 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.