Împuşcat în curtea secţie de votare

Împuşcat în curtea secţie de votare
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Procurorul care se ocupă de cazul din Prahova, unde un poliţist a împuşcat un bărbat agresiv, urmează să extindă cercetările pentru fapte de ultraj şi atac asupra secţiei de vot pentru doi suspecţi, anunţă MAI. Agresorul este la spital, în afara pericolului, iar un altul este reţinut.

"În legătură cu incidentul de sâmbătă seară din judeţul Prahova, precizez că mai multe persoane, aflate în stare de ebrietate, au intrat în curtea grădiniţei din localitatea Drăgăneasa, unde este amplasată secţia de votare, şi au manifestat acte de violenţă împotriva poliţistului aflat în serviciul de pază", a anunţat Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

A fost nevoie de folosirea armamentului, unul dintre agresori, cel care era şi cel mai violent, fiind rănit şi transportat la spital. În prezent, se află în afara oricărui pericol.

"Menţionez că, în sprijinul poliţistului care a procedat conform legii, a intervenit o grupă din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv şi pe timpul nopţii. Toţi agresorii au fost identificaţi", mai transmite sursa citată.

Procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de doi suspecţi, printre care şi cel rănit, urmând să extindă cercetările şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi atac asupra secţiei de vot. Suspectul rănit se află sub pază la spital, iar celălalt este reţinut.

Totodată, se continuă cercetările cu privire la alte şapte persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citit 2990 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2019 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.