A murit avocatul Lucian Bolcaş

A murit avocatul Lucian Bolcaş

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Avocatul Lucian Bolcaş a murit după o grea suferinţă, scrie "Monitorul Justiţiei". Avocatul ar fi împlinit, peste o lună, 78 de ani. Lucian Bolcaş suferea, de mai mulţi ani, de o boală nemiloasă.

Viaţa sa a fost dedicată actului de justiţie timp de 56 de ani, din care 44 în avocatură. Lucian Bolcaş a fost vicepreşedinte al PRM şi deputat al Parlamentului României în legislaturile 2000-2004 şi 2004-2008.

Miercuri, 11 martie 2020, Lucian Bolcaş a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic, iar înmormântarea va avea loc vineri, 13 martie 2020, la ora 12.00.

Citit 1209 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2020 18:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro