Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Ministrul de Interne admite că unii poliţişti au dat amenzi în mod abuziv în perioada stării de urgenţă legate de coronavirus şi spune că aceste cazuri sunt anchetate. Ministrul de Interne le recomandă celor care se consideră nedreptăţiţi să facă o sesizare.

"Unde am fost sesizaţi că s-au făcut abuzuri se fac cercetări de către inspectoratele judeţene, fie că au fost amendaţi de Poliţie sau de Jandarmerie, Poliţia de Frontieră. Unde au fost abuzuri la Poliţiile Locale, am sesizat primăriile de care aparţin poliţiile respective", susţine Marcel Vela.

Citit 1324 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 11:23

1 comentariu

  • postat de Tulei Marți, 05 Mai 2020 00:45 5.102.20.*** Link la comentariu
    1
    16

    Majoritatea organelor abilitate sunt atat de slab pregatiti si cu iQ-ul atat de scăzut incat nu pot sa facă diferență intre un batran care nu stie sa isi completeze cererea si un cocalar care se crede seful la toti si face ce vrea cand vrea!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro