Un medic de 28 de ani, găsit mort în propria casă
Foto: opiniatimisoarei.ro

Un medic de 28 de ani, găsit mort în propria casă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un medic în vârstă de 28 de ani, din Timişoara, care lucra la Spitalul Judeţean pe Secţia ATI, a fost găsit decedat în locuinţa sa, luni dimineaţă. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Timişoara, bărbatul era medic rezident şi a lucrat cu pacienţi infectaţi cu COVID-19, o perioadă de timp. Surse medicale au declarat pentru Știrile ProTv că acesta s-a sinucis.

”Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe COVID o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informaţi în această dimineaţă de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Colectivul Spitalului Judeţean Timişoara îşi exprimă regretul vizavi de această tragedie nemărginită”, transmit reprezentanţii Spitalului Judeţean Timişoara.

”Era un medic excepţional, un student de nota 10, preocupat de profesia aceasta. El a fost găsit în stare de inconştienţă de un echipaj SMURD, în această dimineaţă, în jurul orei 6,00, din informaţiile pe care le avem. Din păcate, manevrele de resuscitare au eşuat şi nu a mai putut fi salvat”, a declarat și managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

În prezent, se așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili concret cum s-a produs tragedia.

Citit 1642 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Aprilie 2021 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.