Vaccinarea obligatorie, "ultima variantă"

Vaccinarea obligatorie, "ultima variantă"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Premierul Florin Cîţu este de părere că vaccinarea obligatorie ar trebui să fie "ultima variantă" pentru stoparea pandemiei, după celelalte măsuri anunţate, şi susţine că, în cazul în care se va ajunge la această decizie, trebuie stabilit ce se va întâmpla cu cei care, în ciuda obligativităţii vaccinării, vor refuza să se imunizeze. "Avem o variantă, aceasta cu certificatul verde, în care românii vor putea să ţină activităţile economice deschise, dar în siguranţă. Dar există şi întrebări despre ce facem cu personalul medical, cu profesorii, personalul din instituţiile publice", a arătat premierul.

Citit 1727 ori Ultima modificare Vineri, 24 Septembrie 2021 17:27

1 comentariu

 • postat de Dds
  Sâmbătă, 25 Septembrie 2021 16:29
  89.137.225.***
  Vaccinarea nu trebuie sub nicio forma obligatorie! Dictatura trebuie sa dispara acum!
  2
  7
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro