Dan Barna, Stelian Ion și Cătălin Drulă, pe lista miniștrilor din Cabinetul Cioloș

Dan Barna, Stelian Ion și Cătălin Drulă, pe lista miniștrilor din Cabinetul Cioloș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O variantă de lucru discutată duminică de Biroul Naţional al USR este un Cabinet Cioloș în care Dan Barna ar fi vicepremier și ministru de Externe, în timp ce Stelian Ion ar fi păstrat la Justiție, Cătălin Drulă la Transporturi și Ioana Mihăilă ar ocupa din nou portofoliul Sănătății. O schiță a viitorului guvern minoritar USR-PLUS este discutată în conducerea formațiunii înainte ca ea să fie depusă la Parlament, odată cu programul de guvernare, relatează news.ro.

Lista Guvernului şi programul de guvernare au fost aprobate duminică de Comitetul Politic al USR, într-o şedinţă care a avut loc online. Luni, programul de guvernare şi lista Executivului Cioloş vor fi depuse la Parlament, în vederea declanşării procedurii de învestire a noului Cabinet.

Cioloş a mai precizat că va menţine actuala structură a Guvernului, pentru a evita procedurile suplimentare pe care o eventuală modificare le-ar implica, ceea ce ar duce la prelungirea crizei politice.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi ale Senatului urmează să stabilească data şedinţei comune pentru învestirea noului Executiv, termenul fiind de cel mult 15 zile.

Citit 744 ori Ultima modificare Duminică, 17 Octombrie 2021 23:57

1 comentariu

 • postat de aur-usr
  Miercuri, 20 Octombrie 2021 15:42
  89.137.231.***
  Catalin Drula cel mai bun ministru de la transporturi de pana acum. Nu e corupt si stie ce are de facut. Restul i-am vazut ce au facut.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.