Eugen Tomac a fost ales președinte al PMP

Eugen Tomac a fost ales președinte al PMP
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Europarlamentarul Eugen Tomac, ales preşedinte al PMP la Congresul extraordinar al partidului, a declarat că formaţiunea nu se află în "cel mai fericit moment" al existenţei sale politice şi a afirmat că reuniunea a fost făcută pentru a da şansa partidului de a merge mai departe - "o echipă unită, pentru o ţară reîntregită".

"În politică am învăţat un lucru esenţial (...) că, în politică, uneori faci ceea ce trebuie, nu ceea ce îţi place. (...) Cei care am pus bazele acestui partid, care am luptat în campanii grele pentru ca partidul să îşi păstreze rolul şi rostul pe scena politică românească am luat decizii. (...) Acest Congres nu este împotriva cuiva. Acest Congres este pentru a da şansa partidului nostru de a merge mai departe", a transmis Eugen Tomac.

După exprimarea votului, Tomac le-a spus colegilor săi că vrea ca echipa mandatată sâmbătă "să ducă mai departe destinul partidului". "PMP rămâne partidul care luptă pentru ca Republica Moldova şi România să redevină o singură ţară, aşa cum am fost", a spus Tomac. El a reamintit că printre obiectivele partidului se numără revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi reducerea numărului de parlamentari.

Citit 1010 ori Ultima modificare Duminică, 20 Februarie 2022 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.