Elena Udrea rămâne în Bulgaria

Elena Udrea rămâne în Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare în dosarul "Gala Bute" și aflată în arest în Bulgaria de mai bine de o lună, după ce a fugit din România - rămâne în continuare în arest în Bulgaria, după ce instanța din această țară a amânat din nou marți o decizie definitivă în procesul de extrădare, pentru data de 18 mai, conform Digi 24. Amânarea a fost cerută de Elena Udrea, care a spus că unul dintre avocații ei a fost implicat într-un accident rutier și nu a mai putut ajunge la proces, iar la acesta s-ar fi aflat mai multe documente pe care ea ar fi urmat să le prezinte judecătorilor.

Totodată, Elena Udrea a cerut instanței să fie plasată în arest la domiciliu în Bulgaria, prezentând documente care arată că și-a închiriat o locuință în această țară, pentru următorii şapte ani.

Dacă va fi adusă în România, Udrea și-ar putea ispăși pedeapsa la Penitenciarul pentru femei de la Târgșor (Prahova). Ea a fost încarcerată acolo și în primăvara lui 2015, după ce a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

Elena Udrea a fugit din România pe 7 aprilie, cu puțin timp înainte ca instanța supremă să pronunțe soluția definitivă de condamnare.

Citit 696 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2022 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.