„Prăjituri speciale”, la o petrecere din Vâlcea

„Prăjituri speciale”, la o petrecere din Vâlcea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un număr de 15 persoane dintre cele 16 care au ajuns la spital sâmbătă seară, după ce au participat la o petrecere privată la Râmnicu Vâlcea, au avut teste pozitive THC pentru marijuana, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, Dan Ponoran. Totuși, cei care au ajuns la UPU au plecat spre domiciliile lor în cursul nopţii şi dimineţii de duminică, nefiind necesară internarea lor, a indicat Ponoran. Managerul unităţii medicale a spus că nu poate preciza cum au ajuns persoanele respective să consume marijuana.

În spaţiul public s-a afirmat că persoanele care au ajuns la spital de la o petrecere din Râmnicu Vâlcea ar fi consumat "prăjituri speciale", iar o anchetă a instituţiilor abilitate să investigheze cazuri de consum şi trafic de droguri este în curs.

Un dosar penal a fost înregistrat la Râmnicu Vâlcea, după ce sâmbătă seară mai mulţi participanţi la o petrecere organizată la un restaurant din municipiu au ajuns la spital acuzând stări de rău, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea. "S-a înregistrat dosar penal pentru trafic de droguri, iar competenţa este exclusivă a DIICOT", a precizat sursa citată.

Citit 626 ori Ultima modificare Duminică, 22 Ianuarie 2023 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.