Au apărut cote la pariuri pentru alegerile prezidențiale
Foto: Betano

Au apărut cote la pariuri pentru alegerile prezidențiale
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Una dintre cele mai cunoscute case de pariuri prezente pe piața românească oferă, în premieră, cote pentru viitorul câștigător al campaniei prezidențiale de anul viitor.

Astfel, în viziunea statisticienilor de la Betano, în cazul în care ar candida, Mircea Geoană este favorit la victorie, cota sa fiind de 2,5. Pentru cei nefamiliarizați cu acest tip de jocuri, asta înseamnă că o victorie a actualului secretar general adjunct al NATO, fost candidat prezidențial în 2009, ar înmulți banii pariați cu cota de mai sus. Președintele PNL, actualul premier, Nicolae Ciucă are o cotă de 5, iar colegul de coaliție, liderul social-democrat Marcel Ciolacu beneficiază de o cotă de 7. În top se mai află și președintele USR, Cătălin Drulă, cotat la 8, iar Alexandru Rafila, Laura-Codruța Kovesi și George Simion ocupă următoarele poziții în aceste opțiuni de pariere, cotele oferite fiind respectiv de 10, 11 și 13.

În categoria ”outsiderilor”, dacă putem spune așa, casa de pariuri sportive include pe primarul liberal al Clujului, Emil Boc, cotă 17, dar și pe alți doi miniștri PSD, Sorin Grindeanu și Gabriela Firea, cotele acestora din urmă fiind de 18 și, respectiv, 20.

Citit 1157 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2023 18:14

5 comentarii

  • postat de Tirpitz
    Vineri, 19 Mai 2023 09:44
    82.76.159.***
    Ce sa alegi, nu ai nici un personaj din clica politica care sa fie demn sa conduca o Romanie distrusa de coruptie si de prostie. Cireada de guvernanti in frunte cu cel mai lenes om dar cu pretentii regale, va functiona la fel, nu va da doi bani pe cetateni, mi-e sila de toti, voua inca nu va e lehamite, restul populatiei?
    0
    0
  • postat de Votant
    Vineri, 19 Mai 2023 08:38
    81.12.150.***
    Cum asa? Olguta, Veorica... nu candideaza?
    0
    0
  • postat de MIHAI
    Vineri, 19 Mai 2023 07:19
    86.124.202.***
    Cel mai bun guvern postdecembrist!!!In frunte cu JOIANNIS toti de la PSD,PNL,UDMR sunt o apa si un pamint dar nici de USR nu-mi este jena ,alt partid de hahalere care de cum ajung ministri FURA PE CAPETE,, vezi fostul ministru al sanatatii Vlad Voiculescu ,care a fugit pe usa din dos cind a fost dat jos!!!Revenind la votul presedintilor propun sa fie alesi pe durata de 1 an, iar apoi prin rotatie toti candidatii sa fie presedinti!!!Am ajuns de risul lumii cu hahalerele aste care se perinda prin politica noastra CEI SERIOSI NU INCAP DE ACESTE HAHALERE !!!! NU TU PATRIOTISM,NU TU DEMNITATE!!!
    0
    0
  • postat de Laurențiu
    Joi, 18 Mai 2023 17:52
    5.13.196.***
    Se pregătește terenu pentru "încântătoarea de paradeli"...!??

    Nu înțelegeți că astea cu sondajele sau cu pariurile/cotele la/de pariuri sunt metode secur!stice de manipulare a maselor...!?? (de ce credeți că s-au îmbogățit casele de pariuri...!??) Nu vă mai luați după toate pr0st!ile...
    Gândiți naibii cu OMenie...nu cu g0lănie/d răc!e.
    0
    0
  • postat de valori mondiale
    Joi, 18 Mai 2023 16:17
    163.244.62.***
    Te uiti la lista si te ia plansu`. Unul normal nu gasesti, unul la care sa te astepti ca ar putea sa reprezinte ceva pe scena internationala. Si nu, nu va imbatati cu apa rece, Geoana nu reprezinta mare lucru, ii lipseste anvergura unui presedinte.

    Ce blestem, totusi, sa fii, la 100 de la Bratieni si altii de talia lor, incapabil ca societate sa gasesti pe cienva macar la 10% din nivelul alora.....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.