Programul „Casa Verde Fotovoltaice” se epuizează în câteva minute

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” se epuizează în câteva minute
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Bugetul de 245.060.000 de lei alocat regiunii Centru în cadrul Programului ”Casa Verde Fotovoltaice” a fost rezervat integral în primele trei minute prin înscrierea unui număr de 12.253 persoane fizice, anunță Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Săptămâna trecută, bugetul de 99,8 de milioane lei alocat regiunii București-Ilfov s-a epuizat în mai puțin de 10 minute.

Programul vizează instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

”S-a reconfirmat interesul major pe care îl au oamenii față de program. (...) Înscrierile se vor desfășura în continuare în cele mai bune condiții. Încă de când am venit în instituție, una dintre prioritățile mele a fost să eficientizez și să simplific Programul «Casa Verde Fotovoltaice» prin elaborarea unei noi aplicații informatice care să permită persoanelor fizice o înscriere fără probleme pentru a beneficia de subvenția de 20.000 de lei”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice, prin intermediul aplicației informatice, vor continua conform calendarului publicat de AFM.

Citit 493 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.