DNA a descins la Poșta Română

DNA a descins la Poșta Română
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Procurorii DNA au făcut percheziții joi în București și în județele Bacău și Iași, două dintre acestea având loc la sediul central al Poștei Române, precum și la sucursala Iași a instituției, au declarat, pentru hotnews.ro, surse judiciare. Conform acestora, sunt vizate contracte de renovare a unor sedii ale Poștei, acestea fiind în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023.

În acest dosar, joi au avut loc percheziții în cinci locații din București și din județele Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Sursele judiciare au declarat pentru hotnews.ro că cele două instituții publice la care au loc descinderi sunt sediul central al Poștei Române și sediul sucursalei din Iași. Conform acelorași surse, ancheta vizează contracte pentru renovarea unor sedii, iar mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Iași. Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ajuns joi, 25 mai, la trei dintre sediile companiei.

Paralel cu verificările DNA, Poșta Română a demarat propria cercetare internă.

Citit 593 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.