Declarații halucinante ale primarului din Crevedia

Declarații halucinante ale primarului din Crevedia
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primarul PSD din Crevedia, Florin Petre, susține că el nu a știut că stația GPL continua să funcționeze și după ce a fost închisă, în 2020, că ar fi trecut prin fața depozitului de două ori pe săptămână și că a văzut „poarta închisă şi atât”. Mai mult, el a dat vina pe oamenii care locuiesc lângă stația GPL, spunând că aceștia nu l-au sesizat. Întrebat cine este vinovat pentru tragedie, el a răspuns scurt: „Patronul firmei”. Acesta a avut marți prima apariție publică de la exploziile în urma cărora au fost uciși doi oameni, mergând la căminul cultural din localitate, unde au fost amenajate locuri de cazare pentru familiile rămase fără case în urma deflagrațiilor. El a mers acolo după ce la Crevedia au venit prefectul județului și președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Asaltat de jurnaliști cu întrebări, primarul din Crevedia a făcut declarații halucinante, susținând în mod repetat că el nu a știut nimic, că nu era treaba lui să verifice și că nici nu l-a sesizat vreun localnic. „Știam că a fost închisă (...) Nu e în competența primăriei să facă acest lucru și din moment ce n-am primit nicio sesizare, că s-a vehiculat la presă că a venit, a zis… Nu a venit nimic scris la primărie. Cei care sunt afectați sunt vecinii care locuiesc lângă stația GPL... puteți să-i întrebați dacă vreunul dintre ei a făcut vreo sesizare. Dacă nu s-au făcut la primărie (sesizări - n.r.), nu s-a știut. Dacă s-a făcut la Poliție, trebuie verificat, sunt organe competente”, a susținut primarul, întrebat dacă știa că are în localitate o bombă cu ceas.

Întrebat dacă în tot acest timp el nu a trecut prin fața depozitului GPL, aflat la un kilometru de sediul primăriei, primarul a susținut că a „trecut pe acolo poate de două ori pe săptămână”, dar că nu a văzut nimic pentru că era poarta închisă, consemnează hotnews.ro.

 
 
Citit 482 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.