Un gălățean vindea telefoane contrafăcute la Focșani

Un gălățean vindea telefoane contrafăcute la Focșani
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat de 31 de ani, din judeţul Galaţi, a fost reţinut de poliţiştii vrânceni pentru 24 de ore, după ce a vândut mai multe telefoane mobile contrafăcute în municipiul Focşani, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 5 octombrie 2023, la nivelul Poliţiei Municipiului Focşani a fost înregistrată sesizarea unei femei de 27 de ani, din judeţul Galaţi, privind faptul că la data de 4 octombrie 2023 a observat pe un site de vânzări online un anunţ al unui utilizator, în care era postat spre vânzare un telefon mobil, contra sumei de 3.700 de lei. Aceasta s-a deplasat pe raza municipiului Focşani, în parcarea unui magazin, unde s-a întâlnit cu bărbatul cu care discutase telefonic, în vederea cumpărării telefonului. La câteva minute de la achiziţionarea telefonului, în urma unor verificări mai amănunţite, femeia a constatat că telefonul achiziţionat este contrafăcut", a precizat IPJ Vrancea.

Un caz asemănător a fost semnalat și pe 26 octombrie, pentru un telefon mobil prezentat ca original și vândut cu 4.000 de lei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani, principalul suspect în cazul celor două infracţiuni a fost identificat în persoana unui bărbat de 31 de ani, din judeţul Galaţi. Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă.

Citit 703 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Noiembrie 2023 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.