Șantaj după ce au fost filmați în ipostaze intime

Șantaj după ce au fost filmați în ipostaze intime
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţişti după ce prin şantaj au obţinut peste 30.000 de lei de la persoane care fuseseră filmate în ipostaze intime, a informat marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În perioada 4 - 22 ianuarie a.c., cei doi, împreună cu o tânără de 19 ani, ar fi postat pe un site mai multe anunţuri prin care ar fi oferit servicii intime prin intermediul unor apeluri video. Cu această ocazie, ar fi realizat filmări cu persoanele vătămate, pe care, ulterior, le-ar fi şantajat, solicitându-le diverse sume de bani. Prejudiciul total cauzat victimelor este de aproximativ 31.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

La data de 15 februarie, poliţiştii au efectuat două percheziţii la locuinţele persoanelor în cauză, în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, fiind descoperite şi ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie. Tânăra de 19 ani este cercetată în stare de libertate pentru complicitate la săvârşirea a două infracţiuni de şantaj.

Citit 563 ori Ultima modificare Marți, 20 Februarie 2024 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.