Șpagă pentru a scăpa de acuzația de tentativă de omor

Șpagă pentru a scăpa de acuzația de tentativă de omor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Procurorii DNA au reţinut, duminică, doi inculpaţi pentru trafic şi cumpărare de influenţă, după ce unul dintre ei a fost prins în timp ce primea 26.000 de euro de la o persoană, susţinând că pot interveni la judecători de la Curtea de Apel Bucureşti pentru a obţine o pedeapsă cu suspendare într-un dosar de tentativă de omor.

Potrivit DNA, în perioada 9 - 28 februarie, inculpații ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză), cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, sume de bani cuprinse între 7.000 - 30.000 euro, pentru a-şi trafica presupusa influenţă pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor judecători din cadrul Curţii de Apel Bucureşti şi că-i va determina pe aceştia să dispună faţă de martor o pedeapsă neprivativă de libertate (condamnare cu suspendare).

După mai multe "negocieri", s-ar fi stabilit ca martorul să-i dea inculpatului sumele de 7.000 euro pentru sine şi 20.000 euro pentru alţii, din care acesta ar fi şi primit 1.000 euro de la o rudă a martorului. ”Afacerea” a eșuat, sâmbătă, în urma constatării în flagrant a infracțiunii.

Citit 1063 ori Ultima modificare Duminică, 10 Martie 2024 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.