Petre Roman și Gelu Voican-Voiculescu, audiați la Parchet

Petre Roman și Gelu Voican-Voiculescu, audiați la Parchet
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul premier Petre Roman şi fostul vicepremier Gelu Voican-Voiculescu au fost joi, la Parchetul General, pentru a fi audiați în dosarul mineriadei din 1990. Niciunul dintre cei doi nu a făcut declaraţii la sosire. Petre Roman, în calitate de fost prim-ministru în perioada 26 decembrie 1989 - 26 septembrie 1991, și Gelu Voican-Voiculescu, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României în perioada 28 decembrie 1989 - 28 iunie 1990, sunt cercetați pentru infracțiuni contra umanităţii. În acelaşi dosar este cercetat şi fostul preşedinte Ion Iliescu, acesta urmând să fie audiat la domiciliu.

Citit 393 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 15:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro