Piedone a sărit în barca UNPR: Candidează pentru un nou mandat, la localele din 2012

Piedone a sărit în barca UNPR: Candidează pentru un nou mandat, la localele din 2012
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din anul 2012 din partea UNPR, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse din Uniune, conform cărora anunţul oficial ar putea fi făcut chiar în cursul acestei zile.

Piedone şi-a anunţat, la începutul lunii octombrie, demisia din funcţiile deţinute în PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, precizând că doreşte să candideze la preşedinţia formaţiunii.

În replică, preşedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat că puterea face racolări prin şantaj, menţionând că primarul Sectorului 4 "ar avea, se pare, anumite vulnerabilităţi" şi şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.

De asemenea, preşedintele Organizaţiei de Femei a PC, Liliana Mincă, susţinea că edilul Sectorului 4 este un bun primar, dar că "nu a fost niciodată un om de partid", nu a călcat niciodată în biroul pe care îl are la sediul central al PC, nu a fost în filiale şi e "un om fără scrupule".

Citit 919 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.