De la Primăria Cluj-Napoca percheziţiile s-au mutat acasă la primarul Sorin Apostu

De la Primăria Cluj-Napoca percheziţiile s-au mutat acasă la primarul Sorin Apostu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai multe percheziţii au loc, miercuri, la locuinţa primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, care se află în prezent la domiciliu.

Pecheziţiile la locuinţa primarului Sorin Apostu au loc după ce acţiuni similare au fost făcute miercuri dimineaţă şi la sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, declara că, miercuri dimineaţa, la Registratura Primăriei a fost înregistrată o cerere de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care se solicitau mai multe documente de la mai multe direcţii din cadrul instituţiei, fără a preciza despre ce fel de acte este vorba.

Buzatu adăuga că, potrivit procedurii, direcţiile de la care s-au solicitat acte vor formula răspunsuri, care vor fi adunate într-un document final care va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ea afirma că asemenea cereri sunt uzuale, numai în 2011 Primăria Cluj-Napoca primind peste 170 de astfel de solicitări de la parchetele din ţară.

Procurorii DNA au făcut verificări, miercuri, la Primăria Cluj-Napoca, ei solicitând documente legate de licitaţiile derulate de această instituţie în ultima perioadă, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au luat legătura cu secretarul Consiliului Local Cluj-Napoca, Aurora Ţărmure, solicitându-i acestuia mai multe acte privind licitaţiile derulate de Primăria Cluj-Napoca în ultima perioadă.

Citit 763 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2011 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.