Procurorii DNA fac verificări la Primăria Cluj-Napoca privind licitaţii publice

Procurorii DNA fac verificări la Primăria Cluj-Napoca privind licitaţii publice
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii DNA fac verificări, miercuri, la Primăria Cluj-Napoca, ei solicitând documente legate de licitaţiile derulate de această instituţie în ultima perioadă, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, procurorii au luat legătura cu secretarul Consiliului Local Cluj-Napoca, Aurora Ţărmure, solicitându-i acestuia mai multe acte privind licitaţiile derulate de Primăria Cluj-Napoca în ultima perioadă.

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au spus că vor da un comunciat de presă în legătură cu acest subiect.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica a fost reţinut, în urmă cu o săptămână, de procurorii DNA Cluj, pentru luare de mită, în urma unui flagrant. Radu Bica ar fi primit mita de la Aspazia Droniuc, care deţine două firme în Cluj-Napoca, pentru informaţii legate de licitaţia privind încheierea unui contract de mentenanţă la Cluj Arena.

El a fost prezentat a doua zi, Curţii de Apel Cluj, cu propunere de arestare preventivă şi a declarat, înainte de a intra în sala de judecată, că este nevinovat.

Radu Bica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, avocaţii săi declarând că vor face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Reprezentanţii CJ Cluj spuneau că în prezent nu se derulează nicio procedură de licitaţie pentru mentenanţa Cluj Arena şi doar au existat propuneri întrucât costurile, estimate la 60.000 de euro, nu pot fi suportate din bugetul judeţean, iar Radu Bica nu avea nicio atribuţie pentru o astfel de licitaţie.

Citit 754 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2011 12:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.