1.200 de angajați în ride-sharing, pe numai șase contracte declarate

1.200 de angajați în ride-sharing, pe numai șase contracte declarate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectorii antifraudă au găsit prejudicii de peste 51,7 milioane de lei în urma unor controale desfășurate la contribuabili din domeniul transportului alternativ de persoane (ride-sharing).

Au fost identificate zece firme din București, Teleorman și Timiș care au înregistrat nereguli semnificative privind declararea impozitelor, contribuțiilor sociale și TVA.

În doar șase luni de activitate, una din aceste societăți a cauzat un prejudiciu de peste 17,5 milioane de lei, declarând doar șase contracte de muncă, deși a implicat, în realitate, 1.027 de persoane fizice în activitate.

Citit 785 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Mai 2025 15:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro