Un autobuz plin cu deţinuţi s-a răsturnat pe DN 22 C, trei persoane sunt rănite

Un autobuz plin cu deţinuţi s-a răsturnat pe DN 22 C, trei persoane sunt rănite
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un autobuz în care se aflau 22 de deţinuţi de la Peniteniciarul Poarta Albă care erau transportaţi la muncă pe un şantier al autostrăzii Cernavodă - Medgidia s-a răsturnat, marţi dimineaţă, pe DN 22 C, trei persoane fiind rănite şi duse la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, accidentul a avut loc în jurul orei 8.30, în timp ce autobuzul în care se aflau cei 22 de deţinuţi se afla în apropierea localităţii Mircea Vodă.

Din cauza vizibilităţii reduse în condiţii de ceaţă, şoferul autobuzului nu a văzut la timp un autovehicul oprit în faţa sa, a frânat şi a tras de volan, dar a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei.

În urma accidentului, trei deţinuţi au fost răniţi uşor, doi dintre ei fiind trimişi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Medgidia, iar al treilea, care acuza dureri în zona coloanei, a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a fi suspus unor investigaţii medicale amănunţite.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarul Poarta Albă, inspectorul Gabi Botezan, a declarat că celelalte 19 persoane lipsite de libertate, aflate în autobuz, au fost duse la Spitalul Penitenciar Poarta Albă, pentru investigaţii medicale.

El a precizat că cei 22 de deţinuţi sunt în regim semideschis şi erau duşi la lucrările arheologice care se fac pe un tronson al Autostrăzii Cernavodă - Medgidia.

Citit 907 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.