UPDATE Tigru scăpat de la Grădina Zoologică / Animalul a fost ucis

UPDATE Tigru scăpat de la Grădina Zoologică / Animalul a fost ucis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 2 Tigrul care a fugit, marţi, de la Grădina Zoologică din Sibiu şi care reuşise să ajungă într-un cartier de locuinţe a fost împuşcat de autorităţi cu o armă cu glonţ. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, a spus că tigrul devenise periculos şi că, din păcate, a fost necesară împuşcarea lui cu o armă cu glonţ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE Tigrul care a scăpat de la Grădina Zoologică din Sibiu a reuşit să fugă şi de sub supravegherea echipelor de căutare, care îl localizaseră în Pădurea Dumbrava, şi a ajuns într-un cartier de locuinţe din municipiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, tigrul a ajuns în cartierul Valea Aurie din municipiu. Conform acestuia, tigrul se află în zona străzii Calea Poplăcii din municipiu, în apropierea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, iar întreaga zonă a fost evacuată şi asigurată de Poliţia Locală Sibiu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autorităţile din Sibiu care caută tigrul fugit de la Grădina Zoologică au localizat animalul în Pădurea Dumbrava, specialiştii fiind pregătiţi pentru a-l tranchiliza.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, tigrul care a scăpat de la Zoo a fost localizat în Pădurea Dumbrava, în care se află Grădina Zoologică.

"Echipele de căutare sunt dotate cu o puşcă cu tranchilizante care va fi folosită pentru a seda animalul şi a-l putea aduce înapoi", a declarat Mirela Gligore. Potrivit acesteia, tigrul nu a fost prins deocamdată.

Tigrul a fugit, marţi dimineaţă, de la Grădina Zoologică din Sibiu, fiind alertate Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia, Asociaţia Vânătorilor şi SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările în care tigrul a reuşit să scape din cuşca sa.

Grădina Zoologică din Sibiu, administrată de Primăria Sibiu, este situată la ieşirea din oraş către Păltiniş, în apropiere aflându-se un hotel, mai multe restaurante şi Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului.

Citit 1317 ori Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2011 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.