Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Senatorul Iulian Urban anunţă, miercuri, pe blog, că a luat decizia de a demisiona din PDL, spunând că se consideră "singurul vierme din România" şi cerându-şi scuze celor care s-au simţit jigniţi de o postare a sa în care folosea acest termen.
El precizează că va rămâne senator şi că se uită "cu dispreţ" la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic.
"Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic românesc. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie «circ şi pâine»", notează Urban.
Urban menţionează că nu va mai candida pentru nicio altă funcţie publică.
"Îmi cer scuze celor care s-au considerat jigniţi de mine, îi asigur că sunt alături de cei care protestează, nu voi mai candida pentru nicio altă funcţie publică politică", a mai spus el, adăugând că materialul său din 13 ianuarie, postat pe blogul personal, nu se referea la cei care protestează în Piaţa Universităţii.
Senatorul PDL Iulian Urban a postat, în 13 ianuarie, un mesaj pe blogul personal, care începe cu "Bravo Băsescu" şi intitulat "Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară".

Citit 729 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2012 17:44

1 comentariu

 • postat de mimi Luni, 30 Ianuarie 2012 15:53 Link la comentariu
  0
  0

  Iuliane.... uite asa o vorba aruncata in vant.. fara sa gandesti (cu un capusor asa mic...ce sa faci si tu?? dar mananci din banii nostri si ai mare grija.. ).... te-a stampilat pentru toata cariera ta politica. macar ai avut bun simt si ai demisionat sau te-a obligat cineva..??? dar tot pe banii nostri esti.....
  Pacat ca asa tinerel cum esti, te lasi sedus in aceasta mocirla mizerabila acestei triste coalitii.. oare constiinta ta nu te mustra sa sustii acest guvern corupt si fara viitor??? ce te face sa crezi in ei??? noi care avem o varsta si am trecut prin multe schimbari.. dar nici una nu ne-a adus atata ura in suflete asa cum ne-ati adus voi lingaiii lui Basescu cu el in frunte.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.