Victor Ponta îi cere lui Ungureanu să îl demită pe Blejnar

Victor Ponta îi cere lui Ungureanu să îl demită pe Blejnar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că îi trimite premierului Mihai Răzvan Ungureanu o scrisoare în care îi cere demiterea şefului ANAF, Sorin Blejnar, pe care îl acuză că a folosit cu scop politic instituţia pe care o conduce.
Ponta a spus că îi trimite premierului şi documentele primite de la Agenţia Naţională de Integritate, care demonstrează că nu a avut niciun avantaj necuvenit din activitatea de pilot de raliuri.
"Îi voi spune premierului că are o în subordine un funcţionar care a comis abuzuri şi pe care cred că domnul Ungureanu, dacă doreşte cu adevărat şi are puterea, va trebui să îl schimbe", a afirmat preşedintele PSD.
Ponta a precizat, răspunzând unei întrebări, că nu îi va solicita lui Sorin Blejnar despăgubiri în procesul pe care îl va intenta împotriva şefului ANAF.
"Eu nu îi cer nimic lui Blejnar, ci îi cer premierului Ungureanu, care nu a fost implicat în tot felul de matrapazlâcuri ale acestuia, pentru că pe Blejnar a fost acoperit de Boc, a fost acoperit de Udrea. Premierul Ungureanu are ocazia să demonstreze că într-adevăr s-a schimbat ceva", a mai spus Ponta.

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de ochii oamenilor,privesc
  Luni, 05 Martie 2012 13:51
  Urmaresc de multa vreme sa vad ce face concret Ponta asta pentru Tara, domnule ,nimic ,da nimic in afara de tot felul de instigari la chiul , la demisii ,la demagogie obraznica si ieftina de mahala. Puneti domnilor un om serios ,credibil ,un "bas" in politica ,uite ,gen Mitrea ,(dau un exemplu) care spune doua vorbe si intelegi ce vrea,si care poate pune mana sa-ti arate ce a facut concret ca demnitar si om politic. Cealalta capetenie PNL (este deja confruntata cu peste 200 de demisii in partid numai in Prahova,organizatie serioasa) nu mai are nici viziune ,daramite fapte, a pardon ,ultima isprava i-a facut-o lui Melescanu. Cu "pionierii" lui Iliescu vreti sa castigati ce ? Alegerile ! L-au latrat cainii si s-a speriat ? Asta e nascut procesoman, nu om politic . Si lefegiu,cum singur spune ,in parlament. Mai sunt trei luni ,lasa caruta sa mearga, ...nu mai are rabdare !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.