Opt persoane împuşcate cu o armă cu glonţ, la un coafor din Capitală / Două dintre victime au murit

Opt persoane împuşcate cu o armă cu glonţ, la un coafor din Capitală / Două dintre victime au murit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE - O a doua persoană a decedat în urma atacului armat de la complexul Perla, în care opt persoane au fost împuşcate, au informat surse din poliţie.

Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, una decedând pe loc. A doua a decedat în pofida multiplelor manevrele de resuscitare.

Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului.

Criminaliştii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul într-un coafor asupra persoanelor, de către un poliţist, primele date indicând faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.


Opt persoane au fost împuşcate cu armă cu glonţ, una fiind ucisă, într-un coafor din zona Perla din Capitală, informează surse judiciar, care precizează că focul a fost deschis de un poliţist.

Potrivit primelor informaţii, soţul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor şi clientelor aflate în unitate.

Conform unor surse medicale, o persoană este decedată, alte trei au fost împuşcate în zona abdomenului. O altă persoană se află în stop cardio-respirator.

 

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 05 Martie 2012 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.