Wizz Air introduce trei noi curse de la Bucureşti

Wizz Air introduce trei noi curse de la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania aeriană low cost Wizz Air a anunţat miercuri că va introduce anul viitor trei noi rute de la baza din Bucureşti către Geneva, Oslo şi Alghero (Italia) şi din aceste oraşe către Capitală.

Cele trei rute noi vor începe în mai 2013, cu tarife de la 92 lei spre Alghero (oraş din Sardinia) şi 142 lei spre Geneva şi Oslo. Preţul reprezintă un singur zbor cu toate taxele incluse şi tariful maxim de rezervare.

Noile rute vor fi operate într-o primă fază de două ori pe săptămână iar rezervările pot fi făcute în perioada imediat următoare, a anunţat compania.

Wizz Air estimează în acest an o creştere a numărului de pasageri din şi spre România, de la 2,8 milioane la peste 3 milioane.

"Creşterea numărului de pasageri în România a fost peste media Wizz Air. În ultimii şase ani, ea s-a situat la 85%. Ne planificăm să transportăm peste 3 milioane de pasageri în acest an, ceea ce reprezintă o cotă foarte importantă în reţeaua noastră", a declarat, într-o conferinţă de presă, Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer al companiei.

Pentru baza din Bucureşti, compania estimează o creştere a traficului de la 1,5 milioane de pasageri în acest an la aproape 1,7 milioane anul viitor.

Wizz Air este cea mai mare companie low cost din Europa Centrală și de Est și operează o flotă de 39 de aeronave Airbus A320 din 16 baze în peste 250 de rute. Compania estimează că va transporta în acest an aproximativ 12 milioane de pasageri.

Citit 1195 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2012 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.