Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan, închisă de joi

Circulaţia pe Transalpina şi Transfăgărăşan, închisă de joi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CNADNR a anunţat că de joi va fi închisă circulaţia pe DN 7C – Transfăgărăşan, între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă, din cauza iernii, precum şi pe un tronson de 45,2 kilometri ai DN 67C - Transalpina, între Rânca şi Curpat, unde este nevoie şi de finalizarea unor lucrări.

Traficul pe tronsonul de 26,8 kilometri al DN 7C va fi închis în perioada 1 noiembrie 2012 - 30 iunie 2013, sectorul urmând să fie semnalizat corespunzător.

Decizia a fost determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, care pot periclita siguranţa circulaţiei prin căderi de stânci, alunecări de teren, înzăpeziri, pericol de polei, se arată într-un comunicat CNADNR.

În cazul Transalpina, circulaţia pe sectorul închis de 45,2 kilometri a fost închisă atât din cauza condiţiilor meteo din timpul iernii, cât şi a nefinalizării tuturor lucrărilor de siguranţă a circulaţiei.

"Deschiderea traficului se va face imediat ce condiţiile atmosferice vor permite circulaţia în condiţii de siguranţă, iar lucrările nefinalizate vor fi terminate", se spune în comunicat.

Transalpina şi Transfăgărăşan sunt şoselele din România aflate la cea mai mare altitudine.

Citit 735 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2012 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.