Cristian Cioacă, principalul suspect pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost arestat

Cristian Cioacă, principalul suspect pentru uciderea Elodiei Ghinescu, a fost arestat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţistul Cristian Cioacă, principalul suspect în cazul uciderii soţiei sale - avocata Elodia Ghinescu -, a fost arestat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea sa în libertate, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a admis recursul procurorilor faţă de decizia Tribunalului Bucureşti prin care a fost respinsă cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Cioacă. Procurorii formulaseră solicitarea în lumina unor noi probe care l-ar incrimina pe Cioacă. Decizia CAB este definitivă, Cioacă urmând să fie dus în arest.

Tribunalul Bucureşti (TB) a respins, în 28 noiembrie, cererea de arestare preventivă a poliţiştului Cristian Cioacă, principalul suspect în uciderea soţiei sale - avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută din septembrie 2007.

În urma deciziei TB, Cioacă le-a declarat râzând reporterilor că s-au spus multe despre el şi că îl aşteaptă un copil acasă.

Tribunalul Bucureşti a susţinut, în motivarea deciziei din 28 noiembrie, că pronunţarea unei hotărâri declarative de moarte a Elodiei Ghinescu nu exclude în mod absolut ca aceasta să fie în viaţă, câtă vreme nu s-a putut constata în mod fizic decesul, astfel că instanţa a respins cererea de arestare a lui Cristian Cioacă.

Citit 928 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2012 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.