Relu Fenechiu îşi propune reducerea numărului de angajaţi din Ministerul Transporturilor

Relu Fenechiu îşi propune reducerea numărului de angajaţi din Ministerul Transporturilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat că 10 la sută din angajaţii ministerului vor fi disponibilizaţi, într-un proces de restructurare pentru tăierea costurilor, care va implica, în urma analizelor, şi reduceri de personal la unele instituţii din subordine sau chiar desfiinţarea acestora.

"Eu mi-am propus să găsesc mai multe soluţii de reducere a costurilor, printre care şi aceasta. Ţinta este de 10 la sută, nu am una mai mare, deşi cred că structura ministerului este stufoasă", a declarat Fenechiu.

El a nu oferit informaţii privind termenul de finalizarie a restructurării, precizând că aceasta va fi un proces continuu, care va fi realizat "pas cu pas". În prezent, structura aparatului propriu al ministerului cuprinde 526 de posturi.

Referitor la instituţiile din subordinea instituţiei, ministrul a afirmat că, în urma verificărilor, ar putea făcute atât angajări, cât şi "disponibilizări drastice".

"Este posbil ca în unele instituţii să creştem numărul angajaţilor, iar în altele să le tăiem drastic sau să le desfiinţăm", a mai spus Fenechiu.

Citit 777 ori Ultima modificare Joi, 10 Ianuarie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.