Un jandarm a prins un hoţ care a încercat să-i fure din casă

Un jandarm a prins un hoţ care a încercat să-i fure din casă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un jandarm de la Subunitatea Mobilă de Intervenţie a Jandarmeriei Ialomiţa a prins, marţi, un hoţ, care a intrat în casa lui în timp ce se odihnea după ce participase la o acţiune pentru combaterea furturilor de electricitate, informează IJJ Ialomiţa.

"Un subofiţer jandarm care în dimineaţa zilei de 15 ianuarie, în jurul orei 11.00, s-a întors acasă din misiune şi se pregătea de odihnă a observat că uşa locuinţei se deschide încet şi înăuntru pătrunde un bărbat", se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, bărbatul care a intrat în locuinţa jandarmului s-a prefăcut că a greşit apartamentul, apoi a apucat o geantă aflată lângă cuier şi fugit.

Jandarmul a pornit imediat în urmărirea hoţului, pe care l-a prins la parterul blocului. După ce l-a imobilizat pe suspect, acesta a sunat la numărul de urgenţă 112 şi l-a predat poliţiştilor.

În timpul altercaţiei, jandarmul a fost muşcat de mână de către cel care îi furase din casă, fiind transportat la Spitalul Judeţean Ialomiţa, pentru îngrijiri medicale.

Citit 745 ori Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2013 15:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.