RĂZBUNARE! Un electrician i-a întrerupt energia electrică în casă poliţistului care îi luase permisul auto

RĂZBUNARE! Un electrician i-a întrerupt energia electrică în casă poliţistului care îi luase permisul auto
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat din Alexandria, angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, care a fost prins băut la volan, s-a răzbunat pe poliţistul care i-a luat permisul auto, mergând la locuinţa acestuia, unde a înlocuit contorul electric şi a întrerupt furnizarea energiei electrice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie un bărbat în vârstă de 39 ani din municipiul Alexandria a fost prins băut la volanul unei autoutilitare, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

"Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal pentru că a condus băut. La constatarea infracţiunii, şoferul a avut un comportament violent la adresa poliţistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit şi un dosar penal pentru ultraj", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea.

Conform acestuia, miercuri bărbatul, care este angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, a mers la locuinţa părinţilor poliţistului care l-a sancţionat şi a înlocuit contorul electric şi a întrerupt alimentarea cu energie electrică a locuinţei.

"Fără a întocmi documente justificative pentru înlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului că i-a întrerupt energia electrica pe motiv că fiul său i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plângere penală în acest sens, urmând ca aceasta să fie soluţionată prin Parchet", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

Citit 1182 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2013 15:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.