Primarul Radu Mazăre, de acord cu iniţiativa ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere

Primarul Radu Mazăre, de acord cu iniţiativa ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a declarat de acord cu iniţiativa asociaţiilor din turism ca zilele de 2 şi 3 mai să fie libere, pentru a se beneficia de o minivacanţă de 1 Mai şi de Paşte, între 1 şi 6 mai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Hotelierii de pe litoral au anunţat, vineri, că au pregătit pachete speciale pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, reprezenaţii Asociaţiei Litoral-Delta Dunării cerând premierului Victor Ponta ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere.

Primarul Radu Mazăre a declarat, luni, că a vorbit cu vicepremierului Liviu Dragnea despre acest subiect şi i-a solicitat să-i transmită premierului că ar fi bine să se întâmple acest lucru. "Am vorbit cu domnul Dragnea, i-am spus să-i transmită domnului Ponta că ar fi nimerit să fie legat 1 Mai cu Paştele. Toată lumea care este implicată în turism aşteaptă această decizie. O să mai dau un telefon să văd dacă s-au hotărât astăzi că urmau să discute, sper", a spus Radu Mazăre la finalul şedinţei Consiliului Local.

Reprezenaţii Asociaţiei Litoral - Delta Dunării i-au cerut săptămâna trecută premierului Victor Ponta ca zilele de 2 şi 3 mai să fie declarate libere.

Citit 851 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 15:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.