UPDATE Elevul înjunghiat la gât în apropierea unui liceu din Târgovişte a murit la spital

UPDATE Elevul înjunghiat la gât în apropierea unui liceu din Târgovişte a murit la spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 14:30: Principalul suspect în cazul uciderii elevului de 15 ani de la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Târgovişte a fost prins pe o stradă din oraş, fiind dus la sediul Poliţiei pentru audieri, conform unui corespondent MEDIAFAX.


 

Un elev a fost înjunghiat la gât, luni, de către o persoană necunoscută, în apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica" din Târgovişte. Tânărul a fost transportat la spital cu o maşină a Poliţiei, dar medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa, conform MEDIAFAX.

"Elevul făcea naveta din localitatea Picior de Munte de lângă Găeşti la Târgovişte, iar din relatările colegilor care îl însoţeau rezultă că incidentul a avut loc pe gangul unui bloc, în drum spre şcoală, în jurul orei 13:00", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, profesor Mihaela Anton. Colegiul Economic "Ion Ghica" este situat în centrul oraşului, lângă Prefectura Dâmboviţa şi în apropierea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Primele date arată că incidentul nu ar fi fost anunţat la 112 şi de aceea la faţa locului nu a ajuns o ambulanţă, el fiind preluat de maşina Poliţiei.

 

Citit 1009 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2013 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.