UPDATE Ministrul secretar de stat la Transporturi Valentin Preda a fost ridicat de DNA din faţa Ministerului Dezvoltării
Foto: Foto: ziuaconstanta.ro

UPDATE Ministrul secretar de stat la Transporturi Valentin Preda a fost ridicat de DNA din faţa Ministerului Dezvoltării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 12:10 - Premierul Victor Ponta l-a demis pe Valentin Preda din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a fost ridicat, în urmă cu puţin timp, de procurorii DNA, din faţa Ministerului Dezvoltării, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.


 

Secretarul de stat Valentin Preda a fost ridicat, marţi, de procurorii DNA, din faţa Ministerului Dezvoltării, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Ministerul Transporturilor. Potrivit unor surse judiciare, secretarul de stat Răducu Valentin Preda ar fi fost ridicat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un caz în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de anumite contracte.

Răducu Valentin Preda este secretar de stat la Ministerul Transporturilor din mai 2012, anterior el fiind, din ianuarie 2010, consilier al primarului Constanţei.

Preda a absolvit Facultatea de Drept şi Administraţie Publică Constanţa din cadrul Universităţii "Spiru Haret" (2011), Academia Navală "Mircea cel Bătrân" (2003), Facultatea de inginerie şi management agroturistic - Bioterra din cadrul Universităţii de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti (2000), potrivit CV-ului postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Citit 818 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2013 12:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.