O femeie a fost găsită decedată pe plaja "Trei Papuci". Poliţiştii constănţeni au reuşit identificarea cadavrului

O femeie a fost găsită decedată pe plaja "Trei Papuci". Poliţiştii constănţeni au reuşit identificarea cadavrului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii constănţeni au identificat-o pe femeia al cărei trup neînsufleţit a fost descoperit, joi dimineaţă, pe o plajă din municipiul Constanţa, aceasta fiind dată dispărută miercuri de la domiciliul său din comuna Cumpăna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit poliţiştilor constănţeni, cadavrul femeii a fost descoperit de un bărbat care se plimba în zona plajei "Trei Papuci" din Constanţa şi care a alertat imediat autorităţile. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să o identifice pe aceasta, fiind vorba de o femeie în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cobadin, dispărută în cursul zilei de miercuri de la domiciliu.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că pe trupul neînsufleţit al femeii nu existau semne vizibile de violenţă. Femeia era îmbrăcata cu o haină, dar fără pantaloni sau fustă. Asupra sa a fost găsit un portofel, cu 40 de lei, fără alte bunuri, acte de identitate ori bijuterii. Cadavrul a fost transportat la morga Cimitirului Central pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului, anchetatorii spunând că la această oră nu este exclusă nicio ipoteză cu privire la decesul femeii.

Citit 1047 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2013 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.