Grama (PSD): Clasa politică maghiară, responsabilă moral pentru situaţia de la liceul din Covasna
Foto: Foto: dantanasa.ro

Grama (PSD): Clasa politică maghiară, responsabilă moral pentru situaţia de la liceul din Covasna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, afirmă că Ministerul Educaţiei trebuie să ia măsuri "urgente" ca situaţia de la Liceul "Korosi Csoma Sandor" să nu escaladeze şi spune că reprezentanţii clasei politice maghiare sunt responsabili moral pentru cele întâmplate.

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, vineri, că este regretabil ce s-a întâmplat la Liceul "Korosi Csoma Sandor" din oraşul Covasna, adăugând că purtarea tricolorului românesc nu poate fi interzisă de nimeni în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD Covasna consideră că vinovaţii de "escaladarea conflictului" sunt directorul unităţii de învăţământ şi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar reprezentanţii clasei politice maghiare sunt responsabili moral pentru cele întâmplate, prin diferitele manifestări pe care le-au organizat în ultimele luni.

Câteva zeci de persoane îmbrăcate în costume naţionale şi având steaguri românesţi s-au adunat, vineri dimineaţă, în faţa Liceului "Korosi Csoma Sandor" din Covasna, într-o acţiune de solidaritate cu eleva care de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni a mers la şcoală cu o bentiţă în culorile tricolorului românesc.

Citit 997 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.