Grama (PSD): Clasa politică maghiară, responsabilă moral pentru situaţia de la liceul din Covasna
Foto: Foto: dantanasa.ro

Grama (PSD): Clasa politică maghiară, responsabilă moral pentru situaţia de la liceul din Covasna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, afirmă că Ministerul Educaţiei trebuie să ia măsuri "urgente" ca situaţia de la Liceul "Korosi Csoma Sandor" să nu escaladeze şi spune că reprezentanţii clasei politice maghiare sunt responsabili moral pentru cele întâmplate.

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, a declarat, vineri, că este regretabil ce s-a întâmplat la Liceul "Korosi Csoma Sandor" din oraşul Covasna, adăugând că purtarea tricolorului românesc nu poate fi interzisă de nimeni în România, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PSD Covasna consideră că vinovaţii de "escaladarea conflictului" sunt directorul unităţii de învăţământ şi şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar reprezentanţii clasei politice maghiare sunt responsabili moral pentru cele întâmplate, prin diferitele manifestări pe care le-au organizat în ultimele luni.

Câteva zeci de persoane îmbrăcate în costume naţionale şi având steaguri românesţi s-au adunat, vineri dimineaţă, în faţa Liceului "Korosi Csoma Sandor" din Covasna, într-o acţiune de solidaritate cu eleva care de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni a mers la şcoală cu o bentiţă în culorile tricolorului românesc.

Citit 874 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2013 17:28

1 comentariu

 • postat de arceloruptincurmittal comp. care se arde in c.u.r deca s-a puna 10 lei in plus la salariul de kkt al muncitorilor
  Sâmbătă, 23 Martie 2013 23:00
  EI UITE CA BOANGHINILI ASTEA INTERZIC SI GATA,ASTA E .GUVERNUL romaniei tace ca un mort in putrefactie,da macar partidele politice s-a faca declaratii,da cine s-a faca?pdl-ul era in alegeri de lideri de partid ,de presedinte de partid,ei nu vad ca sunt de kkt?lumea nu-i mai vrea chiar daca stau in cap.udmr-ul tace chitic ca is dea lor boanghinili vinovate,usl -ul ....haidi bre m-a lesi ,poate bombonel?nuuuuuuuuu,nu cred.....in nici un caz....el nu a fost in stare sa se impuste.nimeni....asta este....1-0 pt boanghini
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.